Groep Claes & Zonen

 

“Als het om meer dan een wagen gaat.”

Groep Claes & Zonen is in Limburg al meer dan 60 jaar een begrip voor eigenaars van een Mercedes-Benz personenwagens en bedrijfsvoertuigen. In onze concessies te Sint-Truiden, Tongeren en Tienen staan onze klanten centraal. Hieronder een ruim overzicht van onze producten en diensten.

 

Mercedes-Benz

Voor Mercedes-Benzalle laatste nieuwe modellen kan u in een van onze showrooms terecht. Onze commercieel afgevaardigden staan u bij met al uw vragen of maken met plezier een testrit met uw droomwagen. Surf naar www.claesenzonen.be en maak kennis met alle Mercedes-Benz verschillende modellen.

 

 

Euro-Trucks Claes

Als u opzoek bent naar een bedrijfsvoertuig, kleine of grote bestelwagen of truck kan u bij Euro-Trucks Claes terecht. Maak kennis met de oneindige mogelijkheden en optiepacks. Ons team helpt u graag verder voor voorstellen op maat.

 Euro-Trucks Claes

AMG

De AMG modellen van Mercedes-Benz worden gemaakt volgens het “één man – één motor” principe. Slechts één technicus werkt van begin tot einde aan het kloppend hart van elke Mercedes-AMG. Het AMG gamma is nu niet alleen groter en meer divers dan ooit tevoren, maar ook aangepast aan de verschillende wensen van de klant. Het assortiment bestaat uit meer dan 20 AMG high-performance wagens. Ontdek de oneindige mogelijkheden in onze showroom.

AMG

Smart

In al onze concessies kan u terecht voor de uitzonderlijke stadswagens van smart. De smart fortwo biedt het comfort van een ruime en het gemak van een kleine wagen. Gemakkelijk parkeren en manoeuvreren, rijden in stijl achter een trendy dashboard. Maar ook de smart forfour is terug van weggeweest. Deze vierdeurs is de ideale wagen voor jonge gezinnen. Originaliteit is het perfecte woord voor deze personaliseerbare wagen met eigentijdse kleuren. Proef de ‘smart experience’ in een van onze smart centers en ervaar zijn flexibiliteit in een testrit.

smart

Nearly New Car

Voor een goede deal moet u bij Nearly New Car zijn. Het alternatief bij uitstek voor de slimme koper die opzoek is naar een bijna nieuwe of (recente) tweedehandswagen. Bij aankoop van een Nearly New Car kent u de volledige historiek van uw wagen: kilometerstand, onderhoud, inschrijvingsdatum etc. Vanzelfsprekend beschikt elk voertuig over een onderhoudsboekje, Car-Pass en alle benodigde documenten. Na de aankoop van uw Nearly New Car kan u uiteraard beroep doen op onze eigen service naverkoop. U kan steeds bij onze commercieel afgevaardigden terecht voor meer uitleg.

Nearly New Car

Mercedes-Benz Used 1

Met Mercedes-Benz Used werd een zegel ontwikkeld dat u bij de aankoop van een tweedehands bestelwagen de hoogste kwaliteit, veiligheid en service waarborgt. U geniet van alle voordelen en prestaties van Mercedes-Benz en dat voor de prijs van een tweedehandswagen.

Used1

Service, onderhoud & carrosserie

Vertrouwen is goed, controle is beter. Dankzij onze seizoenscontroles bent u altijd veilig onderweg. Kleine beschadigingen aan buiten- of binnenkant, schade na een ongeval of kleine werkzaamheden? Bij onze carrosserieafdeling is uw wagen in goede handen

Onderhoud, service & carrosserie

Contacteer ons

Website: www.claesenzonen.be