Entiris

Entiris, een maatwerkbedrijf!

Entiris 07 07 14 0513

 

 

 

 

 

 

Entiris is een maatwerkbedrijf dat zich profileert als sociaal en economisch bedrijf in de provincies Vlaams-Brabant en Antwerpen met vestigingen in Aarschot, Diest, Heist op den Berg, Herent, Kampenhout, Kessel-Lo en Mechelen.  De sectoren waarin we actief zijn variëren van verpakking, cleanroom & stofarme ruimte,  industrie, groenzorg en houtbewerking tot home-decoratie, voeding, pharma en ook locatiewerk ter plaatse bij de klant.

Projecten op industriële schaal, veeleisende oplossingen voor de medische sector, specifieke normen en voorschriften of een project dat zich nog in een onderzoeksfase bevindt?  Geen probleem: Entiris denkt graag met u mee.  Samen met u verdiepen we ons in uw product zodat we het productieproces kunnen optimaliseren en vereenvoudigen.  In overleg met de klant semi-automatiseren we onze productielijnen en investeren we zelfs in nieuwe machines.  Entiris stemt zijn personeel en kennis volledig af op uw behoeften.

Entiris 04 07 14 004Entiris 04 07 14 008

Entiris wil mensen met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt kansen geven om zich professioneel te ontplooien.  Wij bieden duurzaam en lonend werk op maat ondersteund door een kwaliteitsvolle begeleiding. Wij streven naar een maatschappelijk verantwoord ondernemerschap binnen een bedrijfseconomisch efficiënte organisatie.

Entiris 07 07 14 004Afbeelding 003

Door te innoveren evolueren we altijd mee met de markt en de behoeften van de consument. Daarom vinden we een moderne en aangepaste infrastructuur belangrijk. Wij hanteren de modernste technieken en kwaliteitsnormen om maximale klantentevredenheid te bereiken. Entiris beschikt over de volgende vergunningen, normeringen en certificaten: ISO 9001: 2008, GMP (FAGG), IFS Food & ESF . Onze geavanceerde technieken en kwaliteitsnormen staan borg voor oerdegelijke producten en diensten.

Entiris 04 07 14 046

Waarom Entiris?

Werk op “UW” maat doet al vermoeden dat Entiris een gevarieerd dienstenpakket en totaaloplossingen biedt op maat van uw bedrijf en dit aan een competitieve, marktconforme prijs.   Flexibiliteit en innovatie spelen hierin een belangrijke rol.  Onze moderne infrastructuur, geavanceerde technieken en kwaliteitsnormen staan al meer dan 50 jaar borg voor oerdegelijke producten en diensten.

 

Contacteer Entiris

banner entiris adres

 

Entiris Centrale Diensten
Entiris vzw – Gaston Geenslaan 92 – Industriezone A 205 – 3200 Aarschot – T 016 44 14 60 – info@entiris.bewww.entiris.be
Volg ons: www.linkedin.com/company/entiris