De rechtbank van Koophandel in Leuven heeft het faillissement geopend van een zevental ondernemingen, waaronder een huisje van plezier in Bekkevoort. 

Bar/huisje van plezier Calypso aan de Staatsbaan in Bekkevoort is gesloten. Curator Christophe Celis is aangesteld. Celis handelt ook het faillissement van verzekeringen Marschou op diezelfde Staatsbaan af.

Voorts is het verhaal ten einde voor aannemer Rudi Meys, die zijn eenmanszaak uitbaatte aan de Wespelaarsebaan in Boortmeerbeek. In deze zaak is curator Dirk De Maeseneer aangesteld. Aan de Leuvensesteenweg in dezelfde gemeente viel het doek over schrijnwerkerij Derapro. Ook hier zal De Maeseneer optreden.

Voorts is het over en uit voor Immo Koncept aan de Aarchotsesteenweg in Leuven. Jan Convents en Anouk De Vleeshouwer zijn de curatoren. Bouwpower aan de F. Istasstraat uit Landen en Office 21 aan de Vroentestraat in Diest vervolledigen de lijst. In deze zaken zijn respectievelijk Jacques Arnauts/Gunter Peeters en Jan Convents/Anouk De Vleeshouwer aangesteld als curatoren.