Voor het tweede jaar op rij organiseert de organisatie Link2fleet de verkiezing van fleet dealer 2018. Tussen de kandidaten zitten ook zeven Vlaams-Brabantse concessiehouders. 

Link2fleet is een community van Belgische fleet, HR, financiële en aankoop professionals, fleet decision makers en fleet experts. Tijdens de link2fleet Awards die op 5 juni aanstaande plaats vindt, zal een award toegekend worden aan een concessiehouder van elk gewest. “De award wordt uitgereikt aan concessiehouders die volop inzetten op het bieden van een uitzonderlijke service aan hun professionele klanten”, luidt het bij de organisatie. 

Vlaams-Brabantse kandidaten

Onder de kandidaten zitten ook zeven Vlaams-Brabantse concessiehouders: BMW Van den Broeck uit Dilbeek, Garage Jennes met vestigingen in Aarschot, Machelen, Boortmeerbeek en Leefdaal, Mercedes-Benz uit Wemmel-Grimbergen, Rudi Vertommen uit Boortmeerbeek, Toyota W. De Bruyn uit Machelen & Vilvoorde, Volvo De Smet uit Drogenbos & Zellik en Jaguar en Land Rover in Asse. 

Stemmen 

Er kan online gestemd worden voor de kandidaten via link2fleet.be. Op basis van deze stemmen wordt een preselectie gemaakt van drie kandidaten per regio. Zij zullen worden uitgenodigd op de award ceremonie. Vervolgens worden de finalisten  beoordeeld door de aanwezige vlootbeheerders, en diegene met de meeste stemmen neemt de award mee naar huis.