Zangeres Amaryllis Temmerman die ook meespeelt in de soaps Familie en Spoed, wordt het nieuwe gezicht van het eigenzinnige juwelenmerk Mabani uit Wolfsdonk bij Aarschot. 

Zaakvoerster Ann Pauwels had goede redenen om voor Amaryllis Temmerman te kiezen als nieuw gezicht voor haar juwelencollectie. “Met Amaryllis hebben we eindelijk iemand gevonden die dezelfde waarden koestert en kwaliteit ten alle tijden voorop plaatst”, aldus Pauwels. “Ze is een creatieve duizendpoot. Op muzikaal vlak brengt zij haar eigen repertoire tegen de mainstream in, maar steeds met emoties. Voorts is zij een uitstekende actrice en presentatrice. Ze past helemaal bij Mabani. Met haar hopen we een breder publiek aan te spreken.”

Waarnemen

Sinds de oprichting in 1978 is Mabani gekend als leverancier van aparte ontwerpen. “We laten ons beïnvloeden door wat we waarnemen, en minder door wat de mode voorschrijft”, aldus Ann die zeven jaar geleden de zaak overnam van oprichtster Marie-Louise Weckx uit Scherpenheuvel. “Elk juweel wordt met de hand geschetst, maar niet elke schets haalt de uiteindelijke collectie. Er wordt gewikt en gewogen. Enkel de meest bijzondere creaties worden geselecteerd.”

Voor ieder wat wils

Het goedkoopste model kost 20 euro, het duurste 370 euro. De juwelen kunnen gekocht worden tijdens homeparty’s, in de winkel aan de Mouthorensteenweg, via de webshop of Storesquare. Info: www.mabani.be.