coeman-bartDe nieuwe formule Yess! krijgt vanaf 17 november een winkel in Aarschot. Het geesteskind van Bart Coeman, die eerder vrijetijdsketen Fun uitbouwde, bestaat uit een groot aanbod van fast moving consumergoods.

Met de nieuwe winkelformule werd in maart van dit jaar van start gegaan in Roeselare. Yess! situeert zich in de assortimenten fashionaccessoires, personal care, tuindecoratie, party, tafeldecoratie, huishoudelijk textiel, schoonmaakgerief, huishoud, koken, bakken, hobby voor kind en volwassenen, opbergen, gordijnen, wanddecoratie, inpakken, gifts, electronics, batterijen en snoep.

Naast het permanente aanbod worden per seizoen andere artikelen aangeboden zoals tuinmeubelen tijdens het voorjaar en de zomer en kerstartikelen in het najaar. De tweede vestiging van Yess! opent op donderdag 17 november de deuren aan de Herseltsesteenweg in Aarschot, naast de supermarkt van Albert Heijn.

Met 12.500 referenties, waarvan zowat een kwart minder dan 1 euro kost, heeft Yess! voor een unieke positionering in het Vlaamse retaillandschap gekozen, die de consument duidelijk aanspreekt. Volgens Bart Coeman is dat niet zo verwonderlijk, want die consument wordt dag na dag geconfronteerd met grote onzekerheden.

Zo stelt iedereen zich vragen bij het mogelijk verdwijnen van zijn of haar job, nu fenomenen als artificiële intelligentie, robotisering, zelfrijdende auto’s en 3D-printing zich steeds nadrukkelijker doorzetten. “Dat zorgt ervoor dat consumenten steeds vaker op zoek gaan naar de goedkoopste alternatieven, ook in de non-foodsector. Bij ons vinden ze hun gading”, zegt Coeman.