IMG_8328 Wie er eens echt wil op uitrekken op een originele manier, kan dat voortaan met wow!routes.com.

“Belevingen zijn het nieuwe toerisme”, zegt Dieter Pétré, zaakvoerder van het eventbedrijf Locadream uit Holsbeek. “Met wow!routes.com willen we dat op een unieke manier invullen. Het is meer dan een vervoermiddel huren, een route volgen, lunchen onderweg en dan weer terug. Wow!routes.com doet wat het belooft: voor een onvergetelijke beleving zorgen. Unieke ervaringen, verrassende momenten, pure emoties. Voor minder gaan we niet.”

“Knutselen aan oude voertuigen was van jongsafaan mijn passie,” zegt Dieter Pétré. “Ik was al heel vroeg een Citroën fan. Oude 2 cv’s opknappen, de DS opnieuw tot leven brengen. Zo is het begonnen.” Dieter en zijn team hebben inmiddels al heel wat kilometers op de teller. Het voertuigenaanbod werd aanzienlijk uitgebreid. En er werd vooral stevig geïnvesteerd in de uitbouw van een belevingsplatform dat zowel op nationale als internationale schaal kan worden uitgerold.

Waar zit ’m nu precies dat wow!effect? Dieter Pétré: “De verklaring is simpel. ‘Wow’ is wat we vaak letterlijk te horen krijgen van onze klanten na een familie-uitstap of een teambuilding event dat ze via de internetsite of één van onze verhuurpunten hebben geboekt. Ze hebben voor het eerst op een scooter gezeten of met een eBike gereden. Ze hebben genoten van de prachtige natuur, werden via de gps en de audiogids van de ene onverwachte bezienswaardigheid naar de andere verrassende stopplaats geloodst. Ook de kinderen hebben zich geen moment verveeld, want er wordt ook voor leuke games gezorgd. Kortom, ze hebben allemaal de dag van hun leven beleefd.”

Maar het gaat nog verder. Als klant kan je ook mee dat wow!effect bepalen. Zo kan je zelf een route op maat configureren. een bedrijfsroute uitstippelen in het kader van een speciaal event, met inbegrip van een originele mobiele food- en drinkservice.

 

In België is wow!routes.com de marktleider in zijn sector. Maar ook in Frankrijk, met name in en rond de Parijse agglomeratie, is het bedrijf al enige tijd met groeiend succes actief.

www.wow-routes.com