Woonspecialisten vieren verjaardag met een boek

living in styleLiving In Style (LIS), het samenwerkingsverband van zestien woonspecialisten uit de regio Leuven, bestaat vijf jaar. Om dit vieren, publiceren de ondernemers een koffietafelboek.

Het boek kreeg vier hoofdstukken, één voor elk seizoen. In het hoofdstuk herfst krijgt de lezer tal van ideeën om van de woonkamer een droomkamer te maken. Omdat relaxen in donkere tijden de ideale remedie is tegen winterblues wordt in het tweede hoofdstuk gekeken naar alles voor een hedendaagse badkamer. Bij de lente gaat veel aandacht naar de keuken en bij de zomer naar het buitenleven met zwembad, barbecue, en nog zo veel meer om te genieten.

Achter Living In Style schuilen zestien woonspecialisten uit de regio Leuven, ze liggen op  een steenworp van elkaar. Elke deelnemer is specialist in zijn vakgebied. Dat is wat deze ondernemers bindt en heeft overtuigd om te investeren in dit gezamenlijke concept. Het stevige netwerk dat Living In Style heet, was het resultaat van een strenge partnerselectie en de wil om op lange termijn samen te werken. Vandaag, vijf jaar later is de grote uitdaging te evolueren van een kruisbestuiving naar een symbiose. Het domeinoverschrijdend denken, de uitwisseling van informatie en ideeën: de ambitie om het allemaal nog efficiënter te maken, is voelbaar aanwezig en dat wordt tastbaar gemaakt met dit boek.

Naast het uitbrengen van hun boek, slaan de ondernemers de handen in mekaar om het beste van hun kunnen voor te stellen op een permanente locatie, namelijk een loft in Herent. Daar tonen de woonspecialisten producten van topkwaliteit die zowel op vlak van esthetiek als van techniek het neusje van de zalm zijn. In de loft is te bezoeken na afspraak met een van de partners.

Het boek is gratis verkrijgbaar in de zestien speciaalzaken en die staan mooi opgelijst op de site www.livinginstyleleuven.be.