Wij zijn op zoek naar uw mening

Businessmen shaking hands

Businessmen shaking hands

Om Made in Vlaams-Brabant nog beter af te stemmen op uw behoeften, organiseren we een kwalitatief lezersonderzoek met focusgroepen. Zo willen we beter te weten komen wat Made  in Vlaams-Brabant nog allemaal kan bieden aan jullie als ondernemers, managers en decision makers. Jullie input is daarbij uiteraard van cruciaal belang.

We zoeken nog enkele mensen om deel te nemen aan onze twee focusgroepen. De sessie voor bedrijfsleiders vindt plaats op maandag 7 maart tussen 12 en 14 uur in Mediahuis Antwerpen aan de Katwilgweg 2 in 2050 Antwerpen. De sessie voor de niet-bedrijfsleiders op dezelfde plaats en dezelfde dag, maar dan van 18 tot 20 uur. We voorzien broodjes, een lekkere fles wijn ter waarde van 50 euro om mee naar huis te nemen. Bovendien is het een gelegenheid om een vijftal collega-ondernemers en managers te leren kennen.

Nog een verduidelijking van het verschil tussen decision makers en bedrijfsleiders: bedrijfsleiders zijn in deze groepen mensen van C-level, vennoten, bedrijfsleiders of lid van Raad van Bestuur. Niet-bedrijfsleiders zijn professionals met een bepaalde beslissingsbevoegdheid maar geen bedrijfsleiders.

Voelt u zich geroepen? Laat dan graag weten aan onze marketingverantwoordelijke Dominique De Pesseroy dominique.depesseroy@mediahuis.be of dit past voor u.

Alvast van harte bedankt voor uw bijdrage.