Wie wint ADMB Award?

admb awardsHR-dienstengroep ADMB en zijn preventiedienst Provikmo reiken dit jaar al voor de zestiende keer de ADMB Awards uit. Hiermee zetten ze ondernemingen,organisaties en studenten in de bloemetjes die zich onderscheiden op het vlak van HR, preventie en welzijn. De uitreiking vindt plaats op 27 oktober. Deelnemers met een vernieuwende kijk komen in aanmerking voor één van vier prestigieuze awards.

Ondernemingen en studenten die willen meedingen naar een ADMB Award, dienen hiervoor een online dossier in te vullen op de website admb-awards.be. De deadline voor inschrijvingen is 10 september. Twee onafhankelijke jury’s, onder leiding van Nele Verlaecke (AZ Sint-Lucas) en Luc Van Hamme (FOD WASO), beoordelen de inzendingen onder meer op creativiteit en originaliteit. Van eenmanszaak tot uit de kluiten gewassen kmo: de schaal of omvang van het voorgestelde project is van geen belang, een unieke kijk is wat telt.
Vier awards
Studenten die een innoverend eindwerk schreven over een HR- of preventiethema maken kans op een reis naar het bruisende New York. Ondernemers, bedrijven of organisaties kunnen hun personeelsbeleid of preventie-aanpak verzilveren met een gerenommeerde erkenning én een ADMB-dienstenpakket op maat.

Tijdens een awardshow op 27 oktober in het Concertgebouw in Brugge worden de laureaten bekendgemaakt.

Meer informatie vind je hier.