whirlpoolDe integratie van Indesit Company en Whirlpool is volop aan de gang. Vorig jaar nam Whirlpool Indesit over en vanaf 1 november zullen beide bedrijven tot één entiteit geïntegreerd worden: Whirlpool Belux N.V.
In het nieuwe merkenportfolio biedt Indesit vertrouwde oplossingen voor een totale gemoedsrust bij de consumenten. Whirlpool biedt met de innovatieve 6TH SENSE technologie intuïtieve apparaten met uitstekende prestaties en een aantrekkelijk design. Bauknecht is dan het Duitse merk dat betrouwbare, kwalitatieve en duurzame apparaten produceert. KitchenAid staat voor hoogwaardige producten die ook thuis professionele resultaten bieden.

“Met deze vier merken hebben we een fantastisch en compleet merkenportfolio waarmee we de gehele markt kunnen bedienen”, zegt Raffaella Berardo, Managing Director Belux. “Van value brand Indesit tot de absolute top met KitchenAid. Ik ben enthousiast over de mogelijkheden die deze integratie van Whirlpool en Indesit biedt in België en kijk ernaar uit om een succesvolle toekomst tegemoet te gaan.”

Na de integratie zullen 99 mensen werken in de kantoren van Whirlpool Belux in Strombeek-Bever.