Week van de Inspiratie brengt kunst en business samen 

paulVan 6 tot en met 14 juni loopt in GC De Bosuil in Jezus-Eik in Overijse de Week van de Inspiratie door. De Week van de Inspiratie brengt kunst en business samen. Kunstenaars Paul De Bruyne, Sabine Hillewaert en Marie-Anne Bracke stellen er hun werken tentoon. Verder is er een heel programma met gratis inspirerende presentaties en workshops over leiderschap, HR, technologie, marketing, sales, kunst, werkorganisatie, BodyTalk.

De Week van de Inspiratie is een initiatief van bedrijfsleider en kunstenaar Paul De Bruyne, in samenwerking met communicatiepartner Luna.”Een vleugje inspiratie is soms genoeg. Om u beter te voelen in uw vel, uw technologie te optimaliseren, tijd of geld te winnen, of een objectief naar keuze te realiseren”, zegt Paul De Bruyne. “Ik ben zowel ondernemer als kunstenaar. Inspiratie is vitaal in deze beide ‘werelden’. Dit initiatief is mijn manier om andere ondernemers de kans te geven hun ideeën naar voor te brengen en anderen te inspireren.”
De hele week is er een permanente tentoonstelling met werk van Paul De Bruyne, Sabine Hillewaert en Marie-Anne Bracke. Er wordt een kunstwerk verloot tussen iedereen die langskomt.

Verder zijn er presentaties en workshops over Leiderschap en persoonlijke organisatie,

Marketing & Sales, Technologie, HR en Kunst en Feel good.

Meer informatie en het volledige programma vindt u op de website www.weekvandeinspiratie.be  Daar kunt u ook inschrijven voor de sessies.