Voormalige uitbater van het in de jaren ‘90 populaire Leuvense danscafé Nota Bene, Marco Hermans, opende  in de Diestsestraat een nieuwe  koffiebar. Samen met zijn vriendin Karin Kosmelova serveert hij onder andere rode bietenlatte op beats. 

We Love Coffee is volgens uitbaters Marco en Karin niet zomaar de zoveelste koffiebar in het Leuvense. “Wij willen een duidelijk verschil maken met andere koffiebars in de stad”, aldus Marco. “Zo bieden we huisgemaakte, verse producten aan zoals bananenbrood en cheese cake maar ook bijzondere latte’s zoals een op basis van rode biet.”  

Ook met het interieur en de muziek willen de uitbaters breken met de stijl van traditionele koffiebars. De uitbaters kozen voor een strak en zwart interieur. Ook de muziek onderscheidt de koffiebar volgens de zaakvoerders van de rest. “In andere koffiebars staat de muziek eerder stil en dient ze als achtergrondmuziek, hier proberen we de muziek naar de voorgrond te duwen door ze luider te zetten” zegt uitbaatster Karin. Tijdens de officiële opening aanstaande zaterdag zal een dj de muziek verzorgen. We Love Coffee is gevestigd aan de Diestsestraat 176 in Leuven.