Wat binnenvaart voor je bedrijf kan doen

bierboot 2Dinsdag 16 juni organiseert Promotie Binnenvaart Vlaanderen samen met de Kamer van Koophandel arrondissement Leuven en de Kamer van Koophandel arrondissement Mechelen ‘Te gast bij André Celis’.

Tijdens een boottocht krijgen de aanwezigen een unieke kijk in een bedrijf dat gebeten is door binnenvaart. Daarnaast zullen ondernemers hun inspirerend verhaal doen over de voordelen van transport over binnenwateren.

De dag start om 15.30 uur met een verwelkomingsdrankje. Om 16 uur vertrekt het schip. De eerste spreker is Joël Bijnens, voorzitter Promotie Binnenvaart Vlaanderen. Daarna hebben Tom Dehaene, voorzitter Waterwegen en Zeekanaal, en transportdeskundige Christine De Groef het over de binnenvaart als een weg naar klimaatneutraliteit.

Nick Celis, bedrijfsleider van André Celis vertelt hoe ze dankzij de binnenvaart 1.500 vrachtwagenritten konden besparen. Antoon Van Coillie, bedrijfsleider van Blue Line Logistics, heeft het over het tweede catamaran-binnenschip Zulu. Daarna volgt een Walking Dinner met netwerking, om 19 uur is het evenement afgelopen.

Voor meer informatie en inschrijving, kunt u terecht bij Ine Gelade, ine.gelade@voka.be, tel. 016-89.19.72