Vriendelijkste handelaars van de regio

vriendelijksteTijdens een event in Tienen werden de vriendelijkste handelaars van Bierbeek, Boutersem, Herent, Kortenberg, Leuven, Linter, Lubbeek en Tienen bekendgemaakt en gehuldigd.

Organisator Handelsgids zet op deze manier de troeven van de kleine zelfstandige in de kijker: buiten service en vakkennis, kleinschaligheid en specialisatie, staat vriendelijkheid op de eerste plaats. Alle deelnemers aan de Eindejaarsactie 2014 kregen de mogelijkheid om een score op 10 te geven aan de handelaar waar hij zijn deelnemingsformulier kreeg. De verkiezing is dus gebaseerd op de mening van de klanten. De vriendelijkste handelaar moest minstens honderd quoteringen krijgen om Vriendelijkste Handelaar van de gemeente te kunnen worden.

De vriendelijkste handelaar van Bierbeek is Kapsalon Ferro, die van Boutersem Texaco Vanmol en die van Herent is Dagbladhandel Benny Janssens. In Kortenberg mag Hairstyle Patricia zicht de vriendelijkste noemen en in Leuven De Schoensmid, in Linter Kapsalon Maggy en in Lubbeek Axa Bank & verzekeringen Rigo Meys. In Tienen is de eer voor Schoonheidssalon Anja.

De Eindejaarsactie van Handelsgids werd gewonnen door Martine Mommens uit Boutersem. Zij mag op reis naar Zuid-Afrika. Tankstation Van Mol uit Boutersem, waar ze het lot won, mag mee op reis.