Vrebos verwelkomt klanten in nieuwe toonzaal

Vrebos, ramen- en deurenspecialist uit Ovevrebos 1rijse,verwelkomt zijn klanten in een gloednieuwe toonzaal. Centraal in de toonzaal staan de thema’s akoestiek, veiligheid en isolatie. De nieuwe toonzaal wordt gelanceerd met een klantenactie op dinsdag 25 augustus, tijdens de avond van Will Tura op de Druivenfeesten.
De naam Vrebos klinkt als een klok in Overijse en omstreken. Al 35 jaar staat het bedrijf bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit. De voorbije maanden werk gewerkt van een nieuwe toonzaal aan de Duisburgsesteenweg in Overijse.

Vrebos had ook aandacht voor het personeel. Samen met de toonzaal werd een nieuw ontspanningsgedeelte gebouwd waar werknemers kunnen lunchen, projecten kunnen overlopen of bijpraten. Het nieuwe gedeelte biedt op de eerste verdieping ruimte voor een landschapsbureau.

“De toonzaal staat symbool voor de kwaliteiten van onze producten waar wij de hoogste prioriteit aan schenken”, zegt zaakvoerder Donald Vrebos. “We willen dit dan ook graag delen met onze bezoekers. Uiteraard ben ik ook heel blij met de uitbreiding van het bedrijfsgebouw. De kracht van Vrebos schuilt in het enthousiasme en de toewijding van onze medewerkers. Zij verdienen het dan ook om hun job te kunnen doen in de best mogelijke omstandigheden.”
Tijdens de avond van Will Tura op de Druivenfeesten van Overijse worden flyers uitgedeeld. Bezoekers die de flyer meebrengen naar de nieuwe toonzaal, krijgen een gratis vliegenraam bij hun bestelling.