VP Consulting erkend door BVI

VP ConsultingVP Consulting  uit Lubbeek is erkend door de Belgische Vereniging van Incassokantoren (BVI). Samen met het internationale TCM Belgium uit Heverlee is VP Consulting nu het tweede erkende bureau uit de Leuvense regio dat zich volledig schaart achter de deontologische code van de Belgische Vereniging van Incasso-ondernemingen.

“De bureaus die deel uitmaken van het BVI zijn toonaangevende bureaus die geselecteerd zijn op basis van het vertrouwen dat ze dagelijks krijgen door de kwaliteit van hun werk”, zegt Patrick Sempels, zaakvoerder van VP Consulting. “Ze voldoen aan sleutelvereisten qua structuur, liquiditeit en solvabiliteit en houden zich aan een strikte gedragscode. Een gedragscode die ons terecht is opgelegd door het Ministerie van Economische Zaken en waar we regelmatig worden op gecontroleerd. Dit is voor  mijn cliënteel en voor toekomstige klanten een geruststelling. Ze weten zo dat ze te maken hebben met een partner waar ze kunnen op vertrouwen.”

VP Consulting is gespecialiseerd in alle facetten van credit management. “Wij streven ernaar om als bevoorrechte partner van onze klanten een op maat gesneden oplossing te bieden voor alle vragen over debiteurenbeheer, incasso, credit management, interim oplossingen en incasso software”, zegt Sempels. “We koppelen onze jarenlange ervaring aan de professionaliteit van onze partners. Zo bieden we een complete dienstverlening aan, die snel een antwoord geeft op alle vragen over wanbetalers, openstaande facturen, schuldinvordering, kredietanalyses en handelsinformatie.”

VP Consulting is een officieel erkend schuldinvorderingskantoor bij de FOD Economie.