Justitia1De  Rechtbank van koophandel Leuven opende weer een reeks faillissementen. Ook deze keer zijn er behoorlijk wat bedrijven uit de bouwsector getroffen. Bedrijven uit de horeca en de bouw zijn de jongste maanden het meest getroffen door faillissement.

In het faillissement van HK Bouw en Projectontwikkeling uit de Haachtsebaan in Keerbergen,  een bedrijf dat gespecialiseerde bouwwerkzaamheden uitvoerde, werd Wim Bollen uit Aarschot aangesteld als curator.

Brandaan Mombaers uit Tienen is curator van het faillissement van Dirk Meynaerts uit Bekkevoort. Die vervaardigde kunststofartikelen voor de bouw, schrijnwerk en dakwerkzaamheden.  In het faillissement van Bilmoh vof uit Klein Langveld in Holsbeek, een bedrijf dat garagepoorten, luiken en  hekken installeerde, zijn Martin Dion en Dirk De Maeseneer curatoren.

Ook Blox Systems uit het Engels Plein in Leuven, een firma in winkelinrichting en de vervaardiging van meubelen, legde de boeken neer. Curator is Jan De Rieck uit Leuven.

In het faillissement van de horecazaak Gewoon Boon uit de Gemeentestraat in Lubbeek werden  Martin Dion en Dirk De Maeseneer aangesteld als curatoren..

Een overzicht van de recente faillissementen vind je hier.