Voka zoekt nieuwe peters en meters voor de begeleiding van de nieuwe PLATO-trajecten. Deze trajecten moeten vijftien KMO’s begeleiden naar een betere bedrijfsvoering. 

PLATO is het lerend netwerk van Voka – Vlaams netwerk van Ondernemingen. PLATO werkt met het principe van peters en meters in combinatie met de juiste groepssamenstelling. Voor PLATO-trajecten die opstarten in het najaar van 2018 is Voka op zoek naar nieuwe peters en meters. “Dat zijn ofwel mature ondernemers en bedrijfsleiders met PLATO-ervaring, kaderleden en/of managers uit grote ondernemingen die een groep PLATOnisten vrijwillig begeleiden en die bereid zijn om tijdens de maandelijkse sessie hun expertise te delen en ondersteuning te bieden bij alle aspecten van de bedrijfsvoering”, aldus Filip Van Assche van Voka. “Thema’s die aan bod komen zijn Algemeen Management, HR, Leiderschap, Sales en Marketing, Business Process Management,…”

Praktisch 

Voor 2018 zijn er enkele nieuwe trajecten: next generation familiebedrijven, ondernemende koppels, explore jong ondernemerschap, business project management en CFO-strategic financial management. Wie interesse heeft om peter of meter te worden in een PLATO-traject neemt contact op met Filip Van Assche van Voka.