café derbyBinnen enkele dagen start het filmnajaar en daar zitten enkele Vlaamse toppers tussen. “De Vlaamse films zijn ideaal om een bedrijf in de spotlights te zetten met een event”, zegt Sofie De Beus van Utopolis. De cinemaketen die ook een bioscoopcomplex heeft in Aarschot organiseert al langer bedrijfsevents, maar zet die naar aanleiding van het grote aanbod Vlaamse films nog eens extra in de verf.

“We hebben bij Utopolis alles in huis om voor ondernemers een onvergetelijk evenement te organiseren”, zegt De Beus. “Of het nu is voor een seminarie, een productpresentatie, een avant-première voor een reeks klanten gaat of om een verwendag voor medewerkers, de ondernemers kunnen bij ons rekenen op een onberispelijke service in een originele setting.”

De Beus wijst er op dat Utopolis nog andere troeven heeft dan de State of the art comfortabele bioscoopzalen met digitale projectie. “Ook de grote receptieruimte, de vlotte bereikbaarheid en gratis ruime parking en de gratis wifi in het complex zijn zeker belangrijke voordelen voor bedrijfsevents.”

De komende weken en maanden komen volgende Vlaamse films in de bioscoop: Café Derby, Terug naar morgen, Belgica, FC De Kampioenen 2, Black, Wat mannen willen, Safety First.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Sofie Debeus,sdebeus@utopolis.com