milanoVan 14 tot 17 oktober is het de Vlaams-Brabantse week op de wereldtentoonstelling in Milaan. Het provinciebestuur Vlaams-Brabant en Voka Kamers van Koophandel Vlaams-Brabant organiseren dan een handelsmissie.

Sinds 1 mei loopt de wereldtentoonstelling in Milaan met als thema ‘Voedsel voor de planeet, energie voor het leven’. “Met zo’n thema mogen onze Vlaams-Brabantse bedrijven natuurlijk niet ontbreken”, zegt Voka. “Dat is zonder meer een dankbaar onderwerp voor Vlaams-Brabant, gezien onze uitgebreide expertise in uiteenlopende sectoren als Healthcare, Biotech, Cleantech en voedingsbedrijven.”

“Het provinciebestuur Vlaams-Brabant en Voka Kamers van Koophandel Vlaams-Brabant bieden ondernemers dan ook de kans om ‘Expo Milano’ te ontdekken tijdens een vierdaagse netwerkmissie. Op de missie kunnen de ondernemers in een ongedwongen en inspirerende sfeer netwerken en interessante contacten leggen met Italiaanse bedrijven in Milaan en Turijn.”

Plaatsen voor deze exclusieve handelsmissie zijn beperkt. Inschrijvingen worden geregistreerd op een first come, first served basis. De uiterste inschrijvingsdatum is 15 juni.

Woensdag 14 oktober om 15 uur wordt vertrokken vanop Zaventem, de reis eindigt zaterdag 17 oktober omstreeks 16 uur. Deelnemers bezoeken niet alleen de Expo, maar ook bedrijven in Milaan en Turijn. Meer informatie over de reis vind je op deze website.

Voor meer inlichtingen kun je terecht bij Kristof Lowyck van Voka Halle Vilvoorde, kristof.lowyck@voka.be