Vierde sterreneditie van de RestoDays

badoit resto daysVan 19 tot 28 juni wordt voor de vierde keer een sterreneditie van de RestoDays georganiseerd. Alle restaurants die deelnemen aan dit culinaire evenement hebben ten minste één Michelinster of een score van minimum 15/20 in de GaultMillau-gids. Het is een unieke gelegenheid om de gastronomie te herontdekken en te genieten van een lunch of een diner tegen lage prijzen in gerenommeerde restaurants.

Het concept van de RestoDays zag het levenslicht in april 2010 en keert sindsdien twee maal per jaar terug, één keer in de lente en één keer in de herfst. Om aan de enorme publieke belangstelling te voldoen, wordt er in juni voor de vierde keer een exclusieve sterreneditie georganiseerd.

Bij de GaultMillau restaurants kunt u genieten van een gastronomische lunch tegen 33 euro of een diner voor 40 euro. In restaurants met één ster betaalt u 39 euro voor een lunch en 46 euro voor een diner. Voor twee sterren zijn de prijzen respectievelijk 54 en 61euro.

In Vlaams-Brabant nemen volgende restaurants deel: Fidalgo uit de Outgaardenstraat in Tienen, Kasteel Diependael uit de Tervuursesteenweg in Elewijt, Les Eleveures uit de Suikerkaai in Halle, Ter Borght uit Oud Dorp in Huizingen en Restaurant Michel aan de Gossetlaan in Groot-Bijgaarden.

Tijdig uw tafeltje reserveren is de boodschap want de beschikbare plaatsen zijn beperkt. Reserveren bij een van de deelnemende restaurants kan vanaf maandag 15 juni online via deze link.