Vierde editie Vokawards

logo-vokawardsDonderdag 10 december organiseert Voka – Kamer van Koophandel Halle-Vilvoorde de vierde editie van de Vokawards. Deze keer is De Kruitfabriek  de locatie voor het evenement dat niet zomaar een eindejaarsreceptie is, maar een heuse awarduitreiking.
De genomineerden zijn in de categorie Netwerker van het jaar zijn: Frank Roobaert (Helon Architecten), Michael Dekegel (Promixus), Stefan De Groodt (Play AV) en Suyin Aerts (X-treme Creations). In de categorie HR manager van het jaar zijn de genomineerden Ilse Van Hoeymissen (VCM Belgium),Jean-Paul Van Damme (Triple A Solutions), Viviane Stevens (Neuhaus) en Wendy Nuyts (De Lage Landen).

In de categorie Klimaatambassadeur van het jaar zijn de genomineerden  Aquatreat,  BCDE Catering, De Wasstraat en Ecoworks.

U kunt de filmpjes van de verschillende kandidaten hier bekijken. Twee kandidaten per categorie stoten door naar de finale op donderdag 10 december. De aanwezigen beslissen tijdens de Vokawards live in De Kruitfabriek wie de Netwerker, HRM en Klimaatambassadeur van het Jaar wordt.

De Vokawards vinden plaats op donderdag 10 december vanaf 18.30 uur in De Kruitfabriek
aan de Steenkaai 44D in Vilvoorde. Leden betalen 80 euro (excl btw), niet-leden 125 euro (excl btw).

Inschrijven kan via inschrijvingen.hv@voka.be, meer informatie bij birgit.heroes@voka.be,  tel. 02-255.20.38.