PHI DATA uit Wemmel, de Belgische specialist in Auto-ID-technologie, werft vier bijkomende commerciële medewerkers aan om de groeiambities van het bedrijf te ondersteunen. Een van hen is Sven Truyen, sales manager integrated solutions.

Truyen is een specialist in business development en moet PHI DATA helpen om de sterke groeiambities waar te maken. In de volgende drie jaar wil Guy Couder met PHI DATA de kaap van 20 miljoen euro omzet ronden via organische groei. Het bedrijf zet daarbij in op applicatiesoftware-oplossingen en het Industrial Internet of Things (IIoT).

Vier nieuwe saleskrachten

Naast Sven Truyen zijn recent nog drie andere commerciële medewerkers gestart: Gregory Vandersmissen wordt Business Development Manager voor Industrie en is een specialist in RFID, Tom Versyp versterkt het Health & Care team als Account Manager en kan daarbij bogen op 13 jaar ervaring in de medische sector bij Lapperre. Geert Van den Bergh, ten slotte, gaat aan de slag als Internal Sales van labelprintoplossingen. “Wie vooruit wil, moet investeren. In technologie, maar evengoed in mensen. Dat is exact wat we vandaag bij PHI DATA doen. Met de hulp van de nieuwe collega’s kunnen we ons groeitraject op een duurzame manier versnellen. Elk van hen brengt heel wat extra ervaring aan boord.”, zegt Guy Couder, CEO PHI DATA.

30 miljoen euro

Momenteel staan er nog een vijftal vacatures open bij het bedrijf uit Wemmel. Het gaat om posities als accountmanager, business development manager, softwareontwikkelaar en technical support engineer. Eerder gaf CEO Guy Couder ook aan dat hij op zoek is naar een strategische investeringspartner die een actieve bijdrage wil leveren aan de groeiambities van het bedrijf. Met die partner wil PHI DATA in een tweede fase naar eigen zeggen doorstoten naar 30 miljoen euro omzet en ook activiteiten ontwikkelen in onze buurlanden, zowel via organische groei als via strategische overnames.