Videohouse zette in Vilvoorde de deuren open voor het grote publiek. Bezoekers die actief zijn in de sector van televisie en film konden er op een interactieve manier kennismaken met de nieuwste hedendaagse technieken. Het mediabedrijf gunde hen een blik in de toekomst van de media.

Als onderdeel van Euro Media Group is Videohouse in België marktleider op het vlak van audiovisuele faciliteiten. Het bedrijf levert diensten aan de televisiesector, van cameraploegen en studio’s tot postproductie. Zo capteerde het bedrijf onlangs exclusief het bezoek van de Amerikaanse president Donald Trump aan België.

Ook internationaal is Videohouse een veel gevraagde partner voor grote televisie-evenementen. Zo stond het bedrijf mee in voor de covering van de Olympische Spelen en het Eurovisiesongfestival.

Het bedrijf toonde al zijn kunnen tijdens een Videohouse discovery day. Een van de bezoekers was Vlaams minister-president Kris Peeters (CD&V). Hij wees op het belang van Videohouse voor de Vlaamse audiovisuele sector.