Urbano mobilhomes komt naar Aarschot

mobilhomes fotoUrbano, de specialist in mobilhomes, opent eind deze maand een tijdelijke showroom in Aarschot. Tegen eind dit jaar wordt een nieuwe permanente showroom gebouwd.

Aan de Ter Heidelaan 51 in Aarschot opent op 28 februari een showroom van Urbano uit Oostende, een van de grootste specialisten mobilhomes van het hele land.

“We kiezen voor Aarschot omdat het heel centraal gelegen is in Vlaams-Brabant, op de driehoek Leuven-Diest-Aarschot, nabij de grootsteden Antwerpen, Brussel en Hasselt”, zeggen ze bij Urbano. “De ligging is een goede aanvulling bij het bestaande filiaal in Oostende. In een eerst fase wordt in Aarschot een pop-up showroom ingericht waar alle nieuwe modellen van de grote merken te zien zullen zijn. Het atelier en de shop blijven in Oostende.”

“Voor de tweede fase wordt in Aarschot een gloednieuwe megastore gebouwd. Het wordt een flamboyante showroom van vierduizend vierkante meter. Die zal eind dit jaar de deuren openen. Vanaf dan kunnen klanten er ook terecht voor herstellingen en om aankopen te doen in de shop.”

Het filiaal dat Urbano in Genk opende in 2011, wordt wel gesloten.