faculty clubUnizo Vlaams-Brabant & Brussel organiseert maandag 18 januari op haar nieuwjaarsnetwerkdiner 2016. Deze keer werd dit unieke gebeuren gekozen voor een bijzonder aangename locatie,  de Faculty Club in Leuven.

Het concept blijft wel overeind. “Net zoals de voorbije jaren bieden de deelnemers een unieke formule aan waarbij ze maximaal de kans krijgen om collega-ondernemers en vrije beroepers te ontmoeten en enkele van onze speciale genodigden persoonlijk te leren kennen”, zegt organisator Tom Broekmans. “Ministers, parlementsleden, gedeputeerden en een aantal interessante genodigden gaan graag met onze gaten in gesprek. We houden vast aan de formule van de voorbije jaren omdat we weten dat die werkt. Tijdens een viergangendiner wisselen de deelnemers per gang van tafel. Zo krijgen de ondernemers de mogelijkheid om verschillende contacten te leggen en kunnen ze hun kostbare tijd zo optimaal mogelijk benutten.”

De exclusie avond start om 19 uur met het onthaal en de verwelkoming, de gelegenheidstoespraak wordt gehouden door Karl Verlinden, nationaal voorzitter van Unizo. Daarna worden de kandidaten van de Womed Award 2016 voorgesteld. Om 20 start het netwerkdiner en de feestelijke avond wordt om 23 uur afgesloten.

Inschrijven voor dit exclusief  netwerkdiner kan nog via deze link. Unizo-leden betalen 90 euro en niet leden 130 euro (allebei exclusief BTW).