Unizo start afdeling Lubbeek met Ondernemerscafé

karl_verlinden3Dinsdag 14 juni organiseert Unizo het Ondernemerscafé Summer Edition. Dat is meteen de start van de Unizo-afdeling Lubbeek.

“We gaan van start met een Unizo-ondernemersvereniging in Lubbeek”, zegt Eddy Lalou, een van de oprichters van de afdeling. “We willen dat Lubbeek een gemeente is waar elke zelfstandige ondernemer, uit welke sector dan ook, goed kan ondernemen. We willen vanuit Unizo de zelfstandige ondernemers in de gemeente informeren en ontmoetingsmomenten organiseren. Uiteraard willen we er ook voor zorgen dat het gemeentebestuur een beleid voert dat de lokale economie actief ondersteunt.”

Unizo Lubbeek wordt gelanceerd tijdens het Ondernemerscafé Summer Edition dat georganiseerd wordt op dinsdag 14 juni om in het Craywinckelhof aan de Staatsbaan 263 in Lubbeek. Vanaf 19 uur is er de ontvangst en om 19.30 uur stelt mede-oprichter Eddy Lalou Unizo Lubbeek voor. Gastspreker is nationaal Unizo-voorzitter Karl Verlinden (foto) die het heeft over ‘Ondernemen in 2016’. Daarna volgt een panelgesprek over het thema ‘Het leven na de wegenwerken in Lubbeek’. De avond wordt afgesloten met een netwerkreceptie.

Ondernemers die willen meewerken in het bestuur van Unizo Lubbeek, kunnen dat mensen aan Eddy Lalou, eddy.lalou@outlook.be