Unitax Zaventem werkt voortaan met taxi.eu

taxi euDe grootste taxi-dispatchers van België, meer bepaald die van de steden Brussel, Antwerpen, Zaventem, Kortrijk, Boom en Gent bundelen de krachten door aan te sluiten op de internationale taxireservatie-app taxi.eu.

Volgens Thierry Willekens, Commercial Director bij  Unitax uit Zaventem, is dat een heel doordachte keuze: “Als regio is Brussel een smeltkroes van verschillende lokale talen en tegelijk het centrum van Europa.  Een internationale app die al gebruikt wordt in Berlijn, Kopenhagen, Praag en andere steden wordt hier erg gewaardeerd.”

Door de digitale reservatieservice aan hun diensten toe te voegen, herpositioneren deze Belgische taxibedrijven zich als volwaardige concurrenten van de zuiver digitale aanbieders. “We combineren onze al sterke reputatie van betrouwbare taxi-ondernemer zoals die door onze klanten gekend is, met de nieuwe mogelijkheden van een moderne applicatie.  Tegelijk voegen we de lokale kracht van individuele bedrijven toe aan een nationale en internationale service”, zegt Pierre Steenberghen, Secretaris-Generaal van de nationale federatie GTL (Groupement des Entreprises de Taxis). DTM Taxi and Antwerp-Tax in Antwerpen, Taxis Autolux, Taxis Verts en Unitax in Brussel,  VTax in Gent, Rupel Taxi in Boom and VTC Taxis in Kortrijk bieden samen de taxi.eu service in België. Terwijl de digitale service wordt uitgebreid blijft ook de traditionele telefonische dispatch beschikbaar.