sound-of-cDe voorbereidingen voor het toeristische blogevenement van communicatiebureau Sound of C uit Scherpenheuvel-Zichem zijn volop aan de gang. Op 4 februari strijkt Bloggers UTD the travel gathering voor de tweede keer neer in Brussel.

“Op het evenement worden alle reis- en lifestylebloggers in België uitgenodigd om face to face kennis te maken met toeristische organisaties”, zegt zaakvoerder Jo Thuys. “Dit om hun netwerk uit te breiden en toekomstige samenwerkingen te bespreken. Daarnaast komen ook enkele gerenommeerde bloggers uit het buitenland aan het woord.”

De eerste partners voor het evenement hebben getekend. “De reis- en lifestylebloggers kunnen kennismaken met de toeristische diensten van Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Kroatië, Frankrijk, Ibiza, Benidorm en Brussel. Daarnaast zijn ook campingspecialist Vacansoleil en autoverhuurder Sunny Cars van de partij.”

Op het evenement staan netwerken en contacten leggen centraal. Daarnaast zal een aantal internationaal gerenommeerde sprekers de nodige inspiratie bieden om succesvolle blogcampagnes op te zetten.

Ook de locatie is bekend. “Net als vorig jaar zal het evenement in Hotel Bloom in Brussel plaatsvinden. Bloom vernieuwde zopas zijn eventfaciliteiten en beschikt momenteel over de hipste en meest geavanceerde eventlocatie van Brussel.”

Meer informatie en al bevestigde partners op www.bloggersutd.be.