TvBastards verliest de productie van de VTM-soap Familie. Volgende zomer verhuizen de opnames van de huidige locatie in Boortmeerbeek, thuishaven van het bedrijf, naar Lint in de provincie Antwerpen.

De opnames gebeuren vanaf medio 2018 in gloednieuwe faciliteiten in de AED Studios in Lint. De huidige studiofaciliteiten in Boortmeerbeek beantwoorden volgens opdrachtgever Medialaan niet meer aan de noden van vandaag.

TvBastards is het interne productiehuis van Medialaan, het moederbedrijf van VTM. De opnames worden overgedragen aan Zodiak Belgium, een onafhankelijk productiehuis uit Lint.

De langstlopende Belgische soapserie trekt gemiddeld meer dan 800.000 kijkers per aflevering en kent het best bekeken seizoen van de jongste tien jaar. Medialaan en Zodiak Belgium zullen vanaf nu samen verder schrijven aan het succesverhaal.

“We  zullen de komende jaren zowel in mensen, inhoud als infrastructuur investeren”, zegt Medialaan. De hele cast en crew van Familie bestaat uit zowat negentig mensen.