Vanderhasselt genomineerd voor award Transporteur van het jaar

vanderhasseltOp 12 februari wordt voor de twintigste keer de award Transporteur van het jaar uitgereikt. Vanderhasselt Groep uit Ternat is als enige uit Vlaams-Brabant genomineerd.

Vrijdag 12 februari wordt het evenement de Transport & Logistics Awards georganiseerd. Tijdens het evenement worden verschillende awards uitgereikt waarmee MMM Business Media en de beste transport- en logistieke ondernemingen beloont. Dit jaar worden vijf awards uitgereikt aan een bedrijf in het wegvervoer en twee awards aan bedrijven in de logistieke sector.

Bij het wegvervoer zijn er naast de award Transporteur van het jaar, de trofees Green Truck, Truck Fleet-owner, Truck ICT en Truck Safety. Voor de logistiek gaat het om Logistics Projects en HR Project.

De genomineerden voor de award Transporteur van het jaar zijn nu bekend: Trafuco, Transaflo, Verbessem en als enige Vlaams-Brabantse bedrijf Vanderhasselt Groep uit Ternat.

Transportbedrijf Michel Vanderhasselt werd in 1979 opgericht door Michel Vanderhasselt en is ook vandaag nog een familiale onderneming. Het bedrijf heeft een wagenpark van 45 vrachtwagens vooral geschikt voor transport van diepvriesproducten.