Tormans behaalt nieuw kwaliteitslabel

tormansDetacheringbedrijf Tormans uit Geel, met ook een kantoor in Vilvoorde, heeft als een van de eerste in Vlaanderen het kwaliteitslabel ‘Certified Member Projectsourcing’ behaald. Verder kondigt de onderneming een nieuwe vestiging in Antwerpen aan en de verhuizing van het kantoor in Melle naar een nieuwbouw in Evergem, bij Gent.

“Met 104 leden maken we deel uit van de beroepsvereniging van detacheringsbureaus Federgon”, zegt operations manager Eddy Laeremans. “Binnen het bestuur gingen er stemmen op om een kwaliteitslabel toe te kennen aan bedrijven die volgens een bepaalde code werken. Het bedrijf BDO werd aangesteld om de audits te doen. Wij hebben ons daarvoor ingeschreven en ondergingen een audit: hoe lopen de contacten met de klanten, hoe gaan we om met onze medewerkers, hoe staat het met onze solvabiliteit, enz. Op basis van de bevindingen hebben we nu het certificaat Certified Member Projectsourcing gekregen, wat vergelijkbaar is met een ISO-normering. Op dit moment zijn we met slechts 29 organisaties in onze sector die dit ook hebben behaald. Voor ons is het label zeer belangrijk. We kunnen aan onze klanten aantonen dat we alle procedures volgen.”

Tormans heeft momenteel 335 medewerkers in dienst met kantoren in Geel, Melle en Vilvoorde. “In Melle huren we nu een kantoor”, vertelt Laeremans. “Op het bedrijventerrein De Grote Nest in Evergem hebben we grond gekocht om zelf te bouwen. We hopen dat tegen eind dit jaar onze tien medewerkers van het kantoor in Melle naar de nieuwbouw kunnen verhuizen.”

Het Kempense bedrijf heeft ook plannen in Antwerpen. “We zijn er momenteel op zoek naar een kantoor om onze klanten in de haven beter te kunnen bedienen”, zegt Laeremans. “Tegelijk loopt de aanwerving van twee recruters en een account manager. De bedoeling is om voor de zomer het kantoor in Antwerpen operationeel te hebben.”

Tormans won vorig jaar de trofee van Trends Gazelle voor het snelst groeiende bedrijf. (Paul Huysmans)