Tom Regent chief commercial officer bij Colt in Machelen

tom_regent_coltColt Technology Services heeft zijn team versterkt met Tom Regent. Hij werd er benoemd tot chief commercial officer. Met deze aanstellingen verscherpt het bedrijf uit Machelen de focus op het leveren van oplossingen gebaseerd op glasvezel met hoge bandbreedte om zo het beste netwerk te bieden.

Tom Regent gaat als chief commercial officer leiding geven aan Colts wereldwijde sales-, presales- en marketingteams. Hij wordt lid van het executive leadership team in Londen en rapporteert rechtstreeks aan ceo Carl Grivner.

Regent komt van BT Global Services, waar hij tal van sales- en marketingfuncties bekleedde. De meest recente was die van president global banking and financial markets. Daarvoor was hij actief bij AT&T, onder meer als hoofd van AT&T Emea.

“Colt heeft de beste middelen op de markt en rolt momenteel een nieuwe strategie uit om te beantwoorden aan de vraag naar bedrijfskritische hoge bandbreedte in Europa en Azië”, zegt Regent. “Ik ben bijzonder opgetogen om deel uit te maken van dit team en de kracht achter deze transformatie.”