Tobania werft honderd nieuwe medewerkers aan

tobaniaTobania heeft in de voorbije acht maanden honderd nieuwe medewerkers aangeworven. Dat is het sein voor nog verdere uitbreiding aan hetzelfde tempo, want zowel bij bestaande als nieuwe klanten stijgt de vraag naar digitale ondersteuning van dit ict-bedrijf uit Strombeek-Bever (Grimbergen). De uitbreiding ondersteunt de portfolio maar dient ook als basis voor een verdere verruiming van het aanbod en als investering in de toekomst.

De aanwerving van de honderdste consultant verankert de plaats in de top van de Belgische it-bedrijven en bekrachtigt de samensmelting van SAGA Consulting en TOBIUS tot Tobania. Het bedrijf ontstond pas vorig jaar maar bundelde van bij de start ervaring en it-talent. Tobania speelt geen louter it-ondersteunende rol, maar denkt actief mee om de businessnoden van de klant in technologische oplossingen te vertalen.

De werknemers komen met zeer diverse bedrijven in contact. Van lokale ondernemingen tot marktmastodonten en van overheidsinstellingen tot privébedrijven in diverse sectoren. Zowel bij bestaande als potentiële klanten voelt Tobania een steeds sterkere nood aan bedreven vaktechnisch talent.

Tobania wil niet enkel up-to-date blijven met de laatste nieuwe technologieën en oplossingen, maar ook investeren in menselijk kapitaal. In zijn hr-strategie mikt Tobania op diverse profielen en vormt het overkoepelende interactieve communities. “We blijven inzetten op zowel meer ervaren als juniorprofielen, talenten in spe met passie voor it”, zegt hr-director An Brosens. “Dit creëert de beste dynamiek om elkaar te stimuleren en te onderrichten in de kneepjes van het vak.”