Tobania sluit strategisch partnership af met AgilePoint

Lode_Tobania-7Tobania uit Strombeek-Bever, vorig jaar gevormd vanuit de fusie van Tobius en SAGA Consulting Group, sloot een partnership met AgilePoint, een belangrijke speler in de markt van workflowtools die integreren met Microsoft SharePoint.

Tobania versterkt zo zijn positie. Met haar cloud-oplossingen maakt AgilePoint het mogelijk om uitgewerkte bedrijfsprocessen automatisch te pushen naar de collaboration werkomgeving van de klant. De implementatie van de processen verloopt hierdoor een stuk sneller en vermindert het risico op fouten. Omdat AgilePoint een sterke grafische interface heeft, is het voor de eindgebruiker een pak eenvoudiger om zelf een automatisering van de workflow uit te werken of bij te sturen.

“Door onze expertise te bundelen, kunne we onze klanten een betaalbare oplossing bieden”, zegt Lode Peeters, CEO van Tobania. “Daar waar er vroeger problemen konden ontstaan bij de implementatie van bedrijfsprocessen in SharePoint of andere platformen, wordt nu de nadruk gelegd op de gebruiksvriendelijkheid en het comfort van de klant.”   De eerste klant van Tobania die kan genieten van deze partnership is Constructiv, een samenwerkingsverband van vijf dienstverlenende organisaties voor de bouwsector. Constructiv zal in een eerste fase een tiental processen stroomlijnen via de cloud-oplossing.

“Dit partnership ligt volledig in het verlengde van de digitale strategie van Tobania”, zegt Peeters. “We willen immers een partner zijn voor bedrijven die willen innoveren.”