Tobania sluit partnership met Kentico

tobania_logo_cmykIT-bedrijf Tobania uit Strombeek- Bever  gaat een partnership aan met het Tsjechische bedrijf Kentico. Daardoor kan Tobania een extra CMS-systeem in .NET technologie aanbieden aan zijn klanten en vervolledigt het zijn waaier aan website-technologieën.

Vanuit Tobania’s Digital Business Solutions unit biedt Tobania reeds verschillende CMS-oplossingen aan: eGo, eBu, EYES e-tools.net en Drupal. Door het partnership met Kentico versterkt Tobania zijn aanbod met Kentico, een CMS in .NET technologie. “Zo kunnen we onze klanten altijd de beste oplossing bieden voor het bouwen van hun websites, onafhankelijk van een bepaalde technologie”, zegt Jochen Colla, Business Unit Manager Digital Business Solutions bij Tobania.

Het Kentico-systeem onderscheidt zich van de andere CMS-systemen van Tobania op het gebied van marketing automation. Daarnaast werd de technologie al bekroond door Gleanster, een vooraanstaand marktonderzoeksbureau. Het werd uitgeroepen tot makkelijkste systeem om te implementeren en werd tweede in de categorie van meest gebruiksvriendelijke CMS-systemen.

“Kentico is met een gestage opmars bezig in België en Nederland en dat zie je ook in ons groeiende partnernetwerk. Het feit dat Tobania nu Kentico opneemt in zijn productportfolio is een belangrijke mijlpaal voor ons. Tobania is een van de grootste system integrators van Microsoft-oplossingen op de Belgische markt en zij werken alleen met de beste software van de beste leveranciers”, zegt Bart Omlo, Manager Benelux bij Kentico. “Als CMS-systeem kan Kentico zelfstandig gebruikt worden of kan het gekoppeld worden aan bestaande technologieën bij de klant, zoals bijvoorbeeld Microsoft CRM Dynamics.”

Tobania zal niet alleen instaan voor het verdelen van Kentico, maar ook blijvende services aanbieden voor de technologie. “We hebben al twee projecten mogen opstarten bij klanten en hebben nog enkele offertes lopen, dus de technologie spreekt duidelijk aan”, zegt Jochen Colla. “Met deze technologie verstevigen we duidelijk het aanbod van Tobania, waardoor we onze positie als toonaangevend en snel groeiend IT-bedrijf nog kunnen versterken.”