tobaniaTobania’s Security & Infrastructure Solutions unit uit Strombeek-Bever sloot een nieuw partnership af met Awingu uit Gent. De Awingu-oplossing zal deel uitmaken van Tobania’s Enterprise Mobility-portfolio. Ondersteund met eigen diensten en waar aangewezen aangevuld met in-house expertise geeft deze oplossing Tobania-klanten voortaan de mogelijkheid al hun bestaande bedrijfstoepassingen op een veilige en gebruiksvriendelijke manier mobiel te ontsluiten op om het even welk toestel. Dankzij dit partnership kan Tobania voor zijn klanten de toegang verbreden tot ‘het nieuwe werken’.

Steeds meer bedrijven worstelen met het mobiliteitsvraagstuk: mobiele oplossingen zijn handig en in de hedendaagse context van bedrijfsvoering zelfs onmisbaar, maar het management, de veiligheid en de mobiele beschikbaarheid van bestaande content en toegang tot bedrijfstoepassingen liggen niet altijd voor de hand. De Awingu-oplossing biedt een uitkomst en ontsluit deze toepassingen niet alleen op een makkelijke en transparante, maar ook op een gebruiksvriendelijke manier.

Dankzij de Awingu-oplossing kan de eindgebruiker ook zonder training op een zeer intuïtieve manier mobiel aan de slag met de bedrijfstoepassingen. Zelfs als het om oudere toepassingen gaat, is er geen herontwikkeling vereist. Bovendien kan de werknemer, eens op kantoor, naadloos de overgang maken van zijn mobiel toestel naar zijn desktop. Binnen zijn portfolio vult Tobania deze oplossing aan met eigen services, oplossingen en expertise en zorgt voor een efficiënt management en betrouwbare beveiliging van de toestellen. Ook training van de IT-medewerkers in het kader van een vlotte implementatie ligt binnen het Tobania-takenpakket.

“Tobania hechtte altijd al ontzettend veel belang aan gebruiksvriendelijkheid”, zegt Francy Lutgens, business unit manager van de Security & Infrastructure Solutions unit bij Tobania. “We zijn dan ook bijzonder trots dat we de Awingu-oplossing aan ons portfolio kunnen toevoegen, omdat de digitale generatie duidelijk voelbaar de hand had in haar ontwikkeling.”