tobania_logo_cmykTobania, het ICT-bedrijf uit Strombeek-Bever, sloot zopas een nieuw partnerakkoord met Microsoft, waardoor het zich voortaan kan profileren als ‘Microsoft Cloud Service Provider’. Samen met de reeds eerder behaalde Microsoft Gold Partnerships op het vlak van online projecten en de ontwikkeling op basis van Microsoft-oplossingen, waaronder Office 365, zorgt dit CSP-statuut ervoor dat klanten in Tobania een one-stop-shop Microsoft provider vinden die hen zowel de bouw van applicaties in de cloud kan aanbieden als de cloud licenties en de bijhorende onderhoudsdiensten.

Reeds van bij het begin behoort de implementatie van Microsoft-oplossingen tot de Tobania-expertise: van Office 365 over BPM- en CRM-oplossingen tot de ontwikkeling van tal van applicaties. Tobania verwierf reeds een Gold Partnership met Microsoft in online projecten en ontwikkeling en is op weg om dit ook voor de Office 365-oplossingen te behalen. Dit dienstenaanbod kan Tobania nu aanvullen met een Cloud Service Provider (CSP)-statuut. Dankzij dit nieuwe akkoord kunnen Tobania-offertes voortaan alle Microsoft-licenties uit de Office 365, CRM, Project Office en Azure cloud development omgeving ook als Software as a Service (SaaS) aanbieden

“Als provider van alle tools van de Office 365, CRM, Project Office en Azure cloud development omgeving verwierf Tobania al een indrukwekkende naambekendheid, een reputatie die we steeds wisten te onderstrepen door de levering van hoogstaande kwaliteit”, zegt Jerry Wessaert, business development manager bij Tobania. “Dit nieuwe akkoord geeft ons de mogelijkheid die kwaliteit nog verder op te schalen. Voortaan hoeven klanten niet langer bij verschillende partijen aan te kloppen om hun licenties in de cloud te activeren. Bij Tobania hebben we ons zo ingericht dat we die service met alles erop en eraan kunnen aanbieden.”