Tobania is Business Security Partner of the Year

tobaniaTijdens het ‘IBM Night of the Stars’-event kwam Tobania voor de Belux regio uit de bus als ‘Business Security Partner of the Year’. Het is de eerste keer dat Tobania in deze categorie de prijs wint. De erkenning is gebaseerd op de resultaten die de Tobania Security & Infrastructure Solutions business unit het voorbije jaar behaalde met behulp van de IBM-producten in zijn portfolio. Ze onderstreept tegelijk ook de toekomstmogelijkheden die IBM ziet in de Tobania aanpak en visie op beveiliging.

Als wereldspeler in IT nomineert IBM lokaal uit zijn honderden partners jaarlijks slechts een vijftal bedrijven in de verschillende productcategorieën. Op zich al een mooie erkenning, maar de winst van deze award zet Tobania vanzelfsprekend bovenaan de IBM-ladder als IT-beveiligingspartner op de Belux-markt. Op die manier vormt dit label een solide basis voor de lancering van Prevent, het nieuwe Security Intelligence Platform op basis van IBM’s QRadar dat Tobania in april op de markt brengt.

“Het was al een mooie erkenning om tot de genomineerden voor de Business Security Partner of the Year-award te behoren”, zegt Francy Lutgens, Business Unit Manager Security & Infrastructure Solutions.
“Die prijs bovendien in de wacht slepen is het ultieme bewijs dat we als jong bedrijf op de goede weg zitten. We zijn dan ook bijzonder fier.”