tobania_logo_cmykOm zijn dienstenpakket verder te versterken, gaat Tobania uit Strombeek-Bever een partnership aan met Lucentis.Consulting dat gespecialiseerd is in professionele servicelevering van programma- & projectmanagement.

Vanuit zijn Business Unit Infrastructure & Security Solutions (ISS) vormt Tobania een sterk partnership met Lucentis.Consulting. De ISS unit concentreert zich op de beveiliging en inrichting van ICT-netwerken bij bedrijven en overheden. Door deze samenwerking kunnen beide partijen hun krachten bundelen en de markt benaderen met een totaalpakket aan diensten en oplossingen.

“Dit strategisch partnership houdt specifiek in dat Lucentis.Consulting Tobania zal ondersteunen in de oplevering van architectuurstudies van complexe projecten en daarnaast de begeleiding voorziet bij de optimalisatie van deze architectuur”, zegt Francy Lutgens, Business Unit Manager Tobania ISS.

Lucentis.Consulting ontstond nog geen jaar geleden. Het bedrijf ontdekte dat de markt nood had aan een pragmatische projectaanpak en een onafhankelijke partner inzake innovatie, transitie, transformatie en operationele readiness. Lucentis.Consulting heeft een zestal medewerkers.

“Tobania is steeds meer aanwezig als partner in hybride infrastructuurintegratie en IT-beveiliging. In combinatie met onze uitgebreide ervaring in managed services, cloud technologieën en ICT-strategie en -management, maakt dit dat we samen onze doelen kunnen bereiken en complexe projecten tot een goed einde kunnen brengen”, zeggen Bart Beeckmans en Raoul Urlings, oprichters van Lucentis.Consulting.

Beide bedrijven willen met vereende krachten de markt betreden en hun klanten begeleiden in de professioneel oplevering van hun processen en projecten op een pragmatische, innovatieve manier.