Tobania en Huawei werken samen

tobania_logo_cmykHet IT-bedrijf Tobania uit Strombeek-Bever heeft vanuit zijn business unit Infrastructure & Security Solutions (ISS) een nieuw partnership met Huawei afgesloten voor de implementatie en support van diens producten. Het is een heus partnership, waarbij Huawei ook Tobania zal ondersteunen in het naar buiten brengen van al hun oplossingen met Huawei technologie.

De business unit Infrastructure & Security Solutions (ISS) binnen Tobania concentreert zich op de beveiliging en inrichting van IT-netwerken bij bedrijven. Als wereldwijde speler op het vlak van oplossingen binnen de informatie- en communicatietechnologie kan Huawei het aanbod van Tobania nog versterken. Concreet richt het partnership zich op drie pijlers: Security diensten, Infrastructuur hardware (bv. servers) en Storage oplossingen. Hierdoor wordt het aanbod van Tobania uitgebreid met networking, cloud computing & data center, enterprise wireless, infrastructure en security solutions en services.

“Dankzij Huawei kunnen we ons portfolio van diensten en oplossingen uitbreiden en zo de security en business performance van onze klanten naar een hoger niveau brengen”, zegt Francy Lutgens, business unit manager ISS bij Tobania. “Er zijn reeds enkele klanten in de energiesector die gekozen hebben voor de Huawei oplossingen.”

“Tobania kent de Belgische markt en de behoeften van haar klanten als geen ander. In lijn met onze strategie bieden wij een breed portfolio aan van innovatieve ICT-oplossingen in diverse sectoren die ook door Tobania worden benaderd. Zo past het aanbod van beide partijen naadloos in elkaar”, zegt Jeffrey De Wolf, VP Sales van Huawei.