????????????????????????????????????

The Foodvillage opende vorig jaar in Hever als comfort food store voor liefhebbers van verse producten en heerlijke gerechten, waarbij kwaliteit en betaalbaarheid centraal staan. De meeneemgerechten bleken van bij de start een schot in de roos en zijn zeer gegeerd bij drukbezette mensen, die werken in de Mechelse regio en in de omgeving van Schiplaken en de verbinding tussen de Leuvensesteenweg en de E19. Vanwege dat succes start The Foodvillage nu ook een online besteldienst, waar klanten online of telefonisch hun gerechten kunnen bestellen en ze ’s avonds in de winkel oppikken.

The Foodvillage biedt in de online besteldienst een uitgebreid gamma van bereide meeneemgerechten uit de wereldkeuken, waarin ook ruim plaats wordt gemaakt voor vlees en vegetarische gerechten. Daarnaast is er ook een ruime keuze aan verse salades, soepen en desserts. The Foodvillage biedt ook een weekmenu aan dat binnenkort online besteld kan worden. Ook voor de lunch kunnen klanten bij de online besteldienst van The Foodvillage terecht.

Alle bestellingen die worden geplaatst vóór 17 uur kunnen online betaald worden en de volgende dag vanaf 8 uur ‘s morgens worden opgehaald, van dinsdagmorgen tot vrijdagavond. De gerechten worden luchtdicht verpakt in C-PET doosjes. Dit garandeert een lekvrij en hygiënisch transport. Deze C-PET doosjes kunnen zowel in de microgolfoven als in een gewone oven worden gebruikt.

“The Foodvillage ligt langs een drukke verbindingsweg tussen de Leuvensesteenweg en de E19, ter hoogte van Hever-Schiplaken”, zegt Sandro van het Groenewoud. “Het is een straat waar duizenden mensen elke dag met de wagen langskomen van en naar het werk. Drukbezette mensen, die al geen zin of tijd hebben om die avond zelf te koken, of die zin hebben in iets anders, kunnen overdag online of telefonisch bestellen, en ’s avonds snel binnenspringen om hun gerechten op te pikken. Daarenboven hebben we ook steeds tal van gerechten die je niet hoeft te bestellen.” (Leen De Moor)