Televisiekok Jeroen De Pauw heeft in Tervuren apero-foodbar Canapé geopend. De Pauw wil naar eigen zeggen zijn klanten een magisch moment bezorgen.  

Televisiekok Jeroen De Pauw opende afgelopen week een apero-foodbar aan parking Panquin in Tervuren. Het nieuwe initiatief draagt de naam Canapé. Het gaat om een zomereditie van het concept, uiteindelijk zal Canapé verhuizen naar de oude sporthal van de militairen aan de rand van het Zoniënwoud. De verbouwingen daar starten in het najaar.

Magisch moment

Bij Canapé kan je Aperobags samenstellen. Een kant en klare zak die bestaat uit een selectie van verschillende hapjes gecombineerd met een bijpassende fles drank. Met de Aperobag is het de bedoeling van een volledig aperitiefmoment, om mee te nemen, aan te bieden. Uiteraard kunnen klanten ook ter plaatse eten en kennis maken met de nieuwe ‘apero-dining’ formule. “Aperitieven is voor mij het nieuwe dineren. Mensen samenbrengen om te genieten van heerlijke dingen en hen een klein magisch moment bezorgen, dat is de bedoeling van Canapé”, aldus De Pauw.

FOTO: Jeroen De Pauw.