kids_tudela00KIDS&US is een netwerk van taalcentra dat zich specialiseert in het aanleren van een tweede taal vanaf een jonge leeftijd, in feite al vanaf het eerste levensjaar.

“De methode van dit van origine Catalaanse bedrijf is uniek en innovatief”, zegt Cecilia Hens, die in opdracht van de Catalaanse regering de handelsrelaties van Catalaanse bedrijven ondersteunt. “De hele methode is gebaseerd op spelend leren.”

Op dit moment heeft Kids&Us 208 centra in Spanje, Andorra, Italië, Frankrijk,België, Portugal, Tsjechië en Mexico met meer dan 65.000 studenten.

Sinds 2012 is Kids&Us aanwezig in België met ondertussen zes centra in en rond Brussel en in Wallonië. Het doel is om verder uit te breiden naar Vlaanderen Kids&Us is daarom op zoek naar een professionele en gemotiveerde franchisenemer om een talencentrum te openen.

“Kids&Us is een ideale zakenkans voor ondernemende personen die geboeid zijn door onderwijs en de wereld van het kind”, zegt Cecilia Hens. “Het franchisemodel biedt de franchisenemers de kans om zelf eigen initiatieven te ontwikkelen, maar toch te genieten van de knowhow en de expertise die ondertussen wereldwijd is opgebouwd.

Bij de jongste Language Industry Awards, die werden uitgereikt in Gent werden De “taallessen” Engels voor peuters vanaf 1 jaar van Kids&Us uitgeroepen tot Beste taalproduct 2014.