Sylvester zet alle zeilen bij

tall shipsThe Tall Ships Races is gestart en dat was voor Sylvester uit Wesperlaar ook het startschot voor de laatste rechte lijn naar het event in Antwerpen. Van donderdag 7 tot en met zondag 10 juli verwelkomt Antwerpen voor de zesde keer The Tall Ships Races. “Wij zijn de tweede keer op rij de partner van de stad en de haven voor de realisatie van dit prachtige publieksevent”, zegt Erik Hendriks van Sylvester. “We leiden de intocht van vijftig schepen, vierduizend trainees en veertig officieren in goede banen. Natuurlijk zorgen we niet alleen voor de zeereuzen en hun bemanning. We hebben samen met onze opdrachtgevers een aantrekkelijk parcours en programma bedacht om de bezoekers te laten kennismaken met de schepen.

“Wie de indrukwekkende schepen wil bewonderen, moet op de wandelboulevard zijn die zich uitstrekt van het Steenplein tot de Rijnkaai in Antwerpen”, zegt Geert Vanoverschelde van Sylvester. “Ook rondom het MAS en aan het Kattendijkdok zijn varende pareltjes te zien. Van donderdag tot en met zaterdag houden de schepen gratis opendek. Daarnaast is er een crew parade, een verrassingsconcert en een fonkelend vuurwerk boven de Schelde op zaterdagavond. Zondag sluit het event af met de Parade of Sail, de afvaart van de schepen.”

Sylvester staat samen met Push To Talk in voor de volledige logistiek en coördinatie, de programmatie, de catering, de publiekscirculatie, de mobiliteit, de sponsoring, veiligheid.