Sylvester trapt werkjaar af met nieuwe site

sylvesterProductiehuis Sylvester uit Wespelaar (Haacht) trapt het nieuwe werkjaar af met een al even nieuwe website. “We gebruikten de zomermaanden om www.sylvesterproductions.be in een nieuw kleedje te steken. Onze opgefriste webstek biedt een beknopt overzicht van onze meest recente projecten voor events, audiovisuals en tv”, zeggen zaakvoerders Geert Vanoverschelde en Erik Hendriks.

Sylvester Productions is de verzamelnaam voor tv- en audiovisuele producties en events. De nieuwe site geeft nieuwtjes over Sylvester en het team. Er komen ook enkele klanten aan het woord. “In combinatie met de nieuwsbrieven en onze aanwezigheid op de sociale media leidt dat tot een totaalbeeld van de verhalen die we voor onze klanten vertellen en af en toe ook van de bijbehorende petite histoire. We hopen zo een goed beeld te geven van onze ervaring, referenties, expertise, troeven en bedrijfscultuur.”

Inmiddels zijn de opnames gestart van Gina & Chantal, een nieuwe VTM-fictiereeks met Nathalie Meskens en Tine Embrechts. Die laatste speelt  de rijke, ietwat naïeve Gina, Nathalie haar poetsvrouw Chantal. Samen worden ze meegesleurd in een mysterie dat heel de villawijk in de ban houdt.

“Daarnaast stonden we recentelijk Etion bij in de organisatie van het Etion Forum 2016 rond het thema werknemersparticipatie, met de Deense managementdenker Lars Kolind als keynote speaker.”