Sylvester laat de haven swingen

sylvesterSylvester Productions gaat een druk najaar tegemoet. Het bedrijf uit Wespelaar bij Haacht, gespecialiseerd in audiovisuele en televisieproducties en -events, ondersteunt de verjaardagen van het ondernemersplatform VKW en het sociale tewerkstellingsproject Blankedale in Tienen. Maar Sylvester laat vooral de Antwerpse haven swingen.

Sylvester trapt het goed gevulde najaar af met een event voor Anacura. Dit Oost-Vlaamse bedrijf neemt een volledig vernieuwd laboratorium in gebruik. Sylvester maakte de nieuwe voorstellingsfilm voor de laboratoriumgroep.

“Hoogtepunt van het najaar wordt de Vlaamse havendag in Antwerpen”, zeggen zaakvoerders Erik Hendriks en Geert Vanoverschelde. “Deze happening richt zich tot iedereen die interesse heeft in het reilen en zeilen van de haven. Het grote publiek kan zich opwarmen in zogenaamde muziekhavens. Dat zijn vijf locaties in de haven waar optredens, animatie en foodtrucks de bezoeker verwelkomen.”

Het ondernemersplatform VKW, het vroegere verbond van christelijke werkgevers en kaderleden, viert het 90-jarig bestaan met een congres in Antwerpen. Sylvester integreert filmpjes en animaties in het podiumgebeuren.

Sylvester ondersteunt nog een andere verjaardag: die van de sociale tewerkstellingsplaats Blankedale in Tienen. De beschutte werkplaats viert de vijftigste verjaardag. In 1965 telde Blankedale tien werknemers. Vandaag zijn het er meer dan 700.

In Mechelen animeert Sylvester tijdens ‘Uit zonder uitlaat’ een stand voor de dienst mobiliteit van het stadsbestuur.