King Power, de nieuwe Thaise eigenaar van Oud-Heverlee Leuven (OHL) biedt honderd supporters van de voetbalclub de kans om gratis een match van Leicester bij te wonen. De investeringsgroep beheert ook de subtopper uit de Engelse Premier League.

Een honderdtal supporters van Leicester mocht medio november op kosten van King Power in Leuven de match OHL-Roeselare bijwonen. Op zaterdag 20 januari 2018 wordt het feestje overgedaan, maar dan in omgekeerde richting.

Honderd supporters van OHL mogen dan in het Britse Leicester de wedstrijd tegen Watford gaan bekijken. Na het bijwonen van de match op zaterdag krijgen de OHL-supporters daags nadien een rondleiding in het King Power Stadium.

Om de gelukkigen aan te duiden die mee mogen, organiseert OHL een loting onder de supporters die zich hiervoor kandidaat stellen. Alleen abonnees en mensen die zich als vrijwilliger inzetten voor de club komen hiervoor in aanmerking.

De Thaise investeringsgroep wil op deze manier de supporters van beide clubs met elkaar laten verbroederen. Bij OHL hopen ze dat dit een jaarlijks evenement wordt.