Succesvolle Batibouw voor LPW

LPWZwembadfabrikant LPW Ceramic Pools uit Aarschot heeft een goede Batibouw achter de rug. Op de stand werden verschillende projecten voor zwembaden en pool houses ondertekend. Volgens manager Guillaume de Troostembergh van LPW zijn er verschillende facetten die tot dit succes hebben geleid. “De zwembadmarkt is gunstig, de mensen hebben zin om veranderingen te doen, om hun thuis op te leuken”, zegt hij. “Bovendien bieden wij Belgische producten, met een ruime keuze aan modellen met telkens twee afwerkingsniveaus. Hierdoor kan iedereen zeker een zwembad vinden dat ook aan zijn budget voldoet.”

“Naast de garantie tot dertig jaar is er nog het grote voordeel dat het volledige project door één en dezelfde partner kan gerealiseerd worden. Dit was een tiental jaar geleden nog niet mogelijk. Toen spraken de eindklanten verschillende firma’s aan en moesten ze zelf voor de coördinatie zorgen. Nu kan alles door één team gebeuren: de plaatsing van het zwembad, het pool house en de tuinaanleg. Als kers op de taart zorgen wij voor een bijzonder korte afleveringstermijn.”

LPW produceert al vijftig jaar monoblokzwembaden sinds en was voor de veertigste keer te gast op Batibouw. “Een firma die al lang bestaat is een waarborg voor veiligheid voor de klant. Iedereen die geïnteresseerd is in onze producten is welkom om in onze fabriek in Aarschot een kijkje te nemen in de productie en de showroom”, zegt de Troostembergh.